Korisne aplikacije za operativni sistem Android.

Cboard

CboardCboard je besplatna android i veb aplikacija koja pomaže komunikaciju dece i odraslih sa teškoćama u govoru i jeziku.

Opširnije: Cboard

Sunčica Slovkanje

 Sunčica Slovkanje– сличица снимка екрана

Slovkanje je igra iz serije Sunčica Singles namenjenih deci uzrasta od četiri do osam godina. Igra se može igrati na dva načina, u prvom dete treba zadata slova poređati u reč na slici, u drugom odabrana slova poređati po abecedi. Sunčica će detetu zadati zadatak i ukoliko želite, proveriti tačnost.

Opširnije: Sunčica Slovkanje

Sunčica Spremalica

 Sunčica Spremalica– сличица снимка екрана

Spremalica je igra iz serije Sunčica Singles namenjenih deci uzrasta od četiri do osam godina. Lik Sunčice vodi decu kroz igru izgovarajuci nazive odabranih predmeta i slova. Cilj igre je složiti kartice sa predmetima u kutije sa početnim slovom reči koja predstavlja predmet.

Opširnije: Sunčica Spremalica

Sunčica Brojalica

 Sunčica Brojalica– сличица снимка екрана

Brojalica je igra iz serije Sunčica Singles namenjenih deci uzrasta od četiri do osam godina. Dete treba da složi brojeve po veličini ili predmete po broju. Sunčica će detetu zadati zadatak i ukoliko želite, proveriti tačnost.

Opširnije: Sunčica Brojalica

Sunčica Memo

 Sunčica Memo– сличица снимка екрана

Memo je igra iz serije Sunčica Singles namenjenih deci uzrasta od četiri do osam godina. Dete treba da spoji parove predmeta i početnog slova naziva, ili malog i velikog slova. Sunčica pomaže deci tako što im, na hrvatskom jeziku, izgovara odabrana slova ili predmete te ih vodi kroz igru.

Opširnije: Sunčica Memo